ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ

Πρόοδο & Αναφορά

Γνωρίστε τη στρατηγική μας για το κλίμα και δείτε πώς ακολουθούμε τους στόχους μας για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη.

Κυκλοφορήσαμε 5 κλιματικά ουδέτερα προϊόντα

Γραφτήκαμε στο Target Gender Equality and Women’s Empowerment Principles

Κάναμε αλλαγή σε 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια σε όλα τα γραφεία μας

Μειώσαμε το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα κατά 15% από το 2021 έως το 2022

Γνωρίστε τους στόχους μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Ανάληψη δράσης μέσω της υποστήριξης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs)

ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Άνεση για εσάς και τη συνείδησή σας

Η δέσμευσή μας για τις μητέρες περιλαμβάνει τη Μητέρα Φύση. Οι προσπάθειές μας περιλαμβάνουν μια συλλογή πιστοποιημένων κλιματικά ουδέτερων προϊόντων. Αυτές οι πιστοποιήσεις επικυρώνονται και απονέμονται ανεξάρτητα από την DFGE, ηγέτη στην παροχή βιώσιμων λύσεων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε τη στρατηγική μας για το κλίμα

Πιστεύουμε ότι η ανάληψη ευθύνης για τον αντίκτυπό μας στον πλανήτη δεν είναι μόνο το σωστό – είναι απαραίτητο για την επιβίωση της επιχείρησής μας. Θα είμαστε μια κλιματικά ουδέτερη επιχείρηση μέχρι το 2030 μειώνοντας και αποφεύγοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Καθορίσαμε τις βασικές μας εκπομπές, ορίσαμε και ενεργήσαμε για μέτρα μείωσης και συνεχίζουμε να αναφέρουμε την πρόοδό μας. Ως μέρος της δέσμευσής μας για βιωσιμότητα, συνεργαζόμαστε επίσης με τις τοπικές μας κοινότητες σε όλο τον κόσμο για να κάνουμε τη διαφορά.

Μάθετε περισσότερα για τη στρατηγική μας εδώ.

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη να συνεργαστούμε για την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Γι’ αυτό εγγραφήκαμε στην πρωτοβουλία Science Based Targets, η οποία συγκεντρώνει οργανισμούς για να αναλάβουν επείγουσα δράση για το κλίμα και να υποστηρίξουν τη Συμφωνία του Παρισιού.
 
Το 2015, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν τη Συμφωνία του Παρισιού, η οποία δεσμεύεται να αποτρέψει την υπερθέρμανση του κλίματος να φτάσει πάνω από 1,5°C. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή συχνότερων και έντονων καιρικών φαινομένων, και τη συνακόλουθη φτώχεια και εξάρθρωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών είναι η μεγαλύτερη πρωτοβουλία εταιρικής βιωσιμότητας στον κόσμο. Όσοι συμμετέχουν ευθυγραμμίζουν τις στρατηγικές και τις δραστηριότητές τους με δέκα αρχές στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Αυτή η δέσμευση υποστηρίζει τους στόχους και τα ζητήματα που ενσωματώνονται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.
 
Ως συμμετέχων, η Lansinoh υποβάλλει κάθε χρόνο μια έκθεση Communication on Progress για να δείξει πώς εφαρμόζουμε τις αρχές του Compact. Η έκθεση είναι ένα σημαντικό εργαλείο λογοδοσίας και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και να μαθαίνουν η μία από την άλλη. Μέσω της συμμετοχής οι επιχειρήσεις συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου κόσμου για όλους.
 
Ρίξτε μια ματιά στην Έκθεση Αειφορίας στο Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ – τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εταιρικής βιωσιμότητας παγκοσμίως. Δεσμευόμαστε στις δέκα οικουμενικές αρχές του στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς: πατήστε εδώ.

KPI βιωσιμότητας σε όλη την εταιρεία μας (ενημερώθηκε τον Ιανουάριο 2023) – Κάντε λήψη πατώντας εδώ.