Συχνές Ερωτήσεις

 • Πρέπει να χρησιμοποιήσω απορρυπαντικό χωρίς ένζυμα;

  Όχι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά οικιακά απορρυπαντικά. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ή λευκαντικό υφάσματος.

 • Μπορώ να πλένω τα πλενόμενα επιθέματα με υγρό απορρυπαντικό;

  Ναι, τα πλενόμενα επιθέματα μπορούν να πλυθούν με υγρό απορρυπαντικό.

 • Μπορούν τα πλενόμενα επιθέματα να κολλήσουν στις θηλές;

  Το εσωτερικό των πλενόμενων επιθεμάτων μας είναι τόσο μαλακό ώστε τα επιθέματα είναι επίσης κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα και δεν κολλάνε στις θηλές σας.

 • Πώς συγκρατούνται τα πλενόμενα επιθέματα; Μπορώ να το φορέσω χωρίς στηθόδεσμο;

  Τα πλενόμενα επιθέματα έχουν αντιολισθητικό στρίφωμα. Σας συνιστούμε να τοποθετείτε τα πλενόμενα επιθέματα μέσα στο στηθόδεσμό σας. Η άκρη του σχήματος των δακρύων πρέπει πάντα να δείχνει προς τα πάνω.

 • Μπορούν τα πλενόμενα επιθέματα να βραχούν μέσα από τα ρούχα μου;

  Τα πλενόμενα επιθέματα προσφέρουν τεχνολογία τριών στρώσεων απορρόφησης  για προστασία κατά των διαρροών:

  1) Ένα απαλό εσωτερικό κάλυμμα για μέγιστη άνεση ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

  2) Ένα μοναδικά απορροφητικό μείγμα με φυσικές ίνες στο κέντρο του επιθέματος για γρήγορη απορρόφηση και πλήρη στέγνωμα.

  3) Μια αδιάβροχη εξωτερική στρώση για να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 • Μπορώ να αφήσω τα πλενόμενα επιθέματα στο σουτιέν μου ενώ κοιμάμαι;

  Ναι, πολλές μητέρες βρίσκουν τα εξαιρετικά απορροφητικά μας επιθέματα πολύ άνετα για ύπνο. Αλλάξτε τα πλενόμενα επιθέματα για τη νύχτα εάν είναι εμποτισμένα.

 • Μπορούν να σιδερωθούν τα πλενόμενα επιθέματα;

  Όχι, μην σιδερώνετε τα πλενόμενα επιθέματα.

 • Πώς πρέπει να στεγνώνουν τα επιθέματα;

  Στεγνώστε τα στον αέρα ξαπλωτά.

 • Είναι τα πλενόμενα επιθέματα κατάλληλα για το στεγνωτήριο;

  Όχι, μην τα τοποθετείτε στο στεγνωτήριο.

 • Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος τα πλενόμενα επιθέματά μου έχουν αποχρωματιστεί. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ακόμα;

  Ναί, δεν επηρεάζεται η απορροφητικότητα των πλενόμενων επιθεμάτων.

 • Μπορώ να πλύνω τα επιθέματα στήθους μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα;

  Ναί, τα επιθέματα δεν χρειάζεται να πλυθούν ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε όμως τη θήκη πλυσίματος που παρέχεται και μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ή λευκαντικό.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω μαλακτικό υφασμάτων στο πλύσιμο;

  Όχι, πλύνετε τα πλενόμενα επιθέματα χωρίς μαλακτικό υφασμάτων.

 • Χρειάζεται να χρησιμοποιήσω τη θήκη πλυσίματος;

  Η παρεχόμενη θήκη πλυσίματος βοηθάει στη διατήρηση του μοναδικού σχήματος σταγόνας των πλενόμενων επιθεμάτων.

 • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλένετε τα πλενόμενα επιθέματα;

  Μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο στους 40 ° C σε έναν απαλό κύκλο με κανονικό οικιακό απορρυπαντικό. Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό ή λευκαντικό υφάσματος. Μια ετικέτα περιποίησης επισυνάπτεται στην παρεχόμενη θήκη πλυσίματος.

  
  						
  					
 • Πότε πρέπει να αλλάξω τα πλενόμενα επιθέματα;

  Τα πλενόμενα επιθέματα πρέπει να αλλάζονται όταν είναι εμποτισμένα. Πλύνετε τα επιθέματα στήθους μετά από κάθε χρήση.

   

 • Πρέπει να πλύνω τα πλενόμενα επιθέματα πριν τα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά;

  Όχι, δεν χρειάζεται να τα πλύνετε πριν τα χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.

 • Γιατί κάθε επίθεμα είναι ατομικά τυλιγμένο? Δεν είναι κακό για το περιβάλλον?

  Τυλίγουμε ατομικά κάθε επίθεμα γιατί το κρατάει καθαρό και σας επιτρέπει να το ρίξετε στην τσάντα σας χωρίς να ανησυχείτε αν επηρεάζεται η υγιεινή του όταν το χρησιμοποιείτε. Για τις μητέρες που προτιμούν να αποφύγουν τα απορρίματα των μιας χρήσεως επιθεμάτων και του εξωτερικού πλαστικού, προσφέρουμε τα Πλενόμενα Επιθέματα Στήθους που είναι από βαμβάκι και επαναχρησιμοποιούνται.

 • Γιατί τα επιθέματα μιας χρήσης είναι τόσο μεγάλα?

  Το μοναδικό τους σχήμα επιτρέπει την πλήρη κάλυψη για μέγιστη διακριτικότητα κάτω από τα ρούχα. Επίσης η πιο φαρδιά περιοχή επιτρέπει μεγαλύτερη απορροφητικότητα καθώς το σούπερ απορροφητικό πολυμερές απλώνεται σε όλη την περιοχή του επιθέματος.

   

 • Είναι ανακυκλώσιμα?

  Καθώς κάποια μέρη των επιθεμάτων είναι ανακυκλώσιμα, το ακέραιο μέρος τους δεν είναι. Κοιτάζουμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα ανακύκλωσιμα προϊόντα. Εάν προτιμάτε κάποιο ανακυκλώσιμο προϊόν, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πλενόμενα επιθεμάτα στήθους.

   

 • Γιατί τα επιθέματα είναι τόσο απορροφητικά? Τί είναι το πολυμερές?

  Η αποτελεσματικότητα του επιθέματος της Lansinoh έγκειται στην κατασκευή του προϊόντος και στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας χρησιμοποιώντας θερμότητα και αέρα, ο πολτός του χαρτιού μετατρέπεται σε “αφράτο πολτό”, όπου έπειτα συνδιάζεται με υπερ-απορροφητικό πολυμερές σε μορφή σκόνης. Το μίγα αυτό συμπιέζεται σε στρώσεις από χαρτί. Ένα μη υφασμένο υλικό τοποθετείται πάνω από το ύφασμα παρέχοντας μια στεγνή επένδυση.Η επένδυση αυτή τραβάει το μητρικό γάλα και την υγρασία μακριά από το δέρμα στο κέντρο του επιθέματος όπου απορροφάται από το υπερ-απορροφητικό πολυμερές , το οποιο μετατρέπεται σε τζελ. Οι στρώσεις υφάσματος που περιβάλλουν το πολυμερές εξασφαλίζουν περαιτέρω πως η υγρασία ασφαλίζεται στο κέντρο της πούλπας του χαρτιού και του πολυμερές. Αυτή η μοναδική δράση κρατάει το δέρμα της μητέρας και τα ρούχα της στεγνά.

   

   

 • Από τί είναι φτιαγμένα τα Lansinoh mOmma Μπουκάλια και οι θηλές NaturalWaveTM?

  Το μπουκάλι, ο λαιμός και το καπάκι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες, BPA και BPS. Οι θηλές NaturalWaveTM είναι από 100% σιλικόνη όπου και αυτές είναι χωρίς BPA και BPS.

   

 • Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια είναι χωρίς BPA και BPS?

  Ναί, τα  Lansinoh® mOmma® μπουκάλια και οι  θηλές NaturalWave™ είναι χωρίς BPA και BPS. Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό πολυπροπυλένιο χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες.

 • Τί είναι το BPA και BPS και γιατί πρέπει να επιλέξω ένα μπουκάλι χωρίς αυτές τις ουσίες?

  Επειδή στη Lansinoh η ασφάλεια έρχεται πρώτη, γι’αυτό το λόγο έχουμε πάρει τα μέτρα μας έτσι ώστε τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια και Θηλές να μην έχουν BPA και BPS.

  BPA ή Δισφαινόλη-Α είναι μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή πλαστικών ειδών και λειτουργεί ως ενδοκρινικός διαταράκτης με οιστρογόνο κυρίως δράση. Μελέτες έχουν συνδέσει το BPA με καρκίνο, διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακά προβλήματα και πολλά ακόμα. Το BPA μπορεί να καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνο στην εγκυμοσύνη, στη νηπιακή και παιδική ηλικία – τόσο ώτε πολλά μέρη του κόσμου να απαγορέψουν to BPA στην παραγωγή μπουκαλιών και άλλων προϊόντων.

  Το BPS ή δισφαινόλη S είναι μια χημική ουσία, υποκατάστατο του απαγορευμένου προς χρήση για την κατασκευή μπιμπερό BPA. Το BPS θεωρείται εξίσου επικίνδυνο παρόλο που προς το παρόν επιτρέπεται για την παραγωγή βρεφικών μπουκαλιών και παρόμοιων προϊόντων.

   

   

   

   

 • Γιατί το Lansinoh® mOmma® μπουκάλι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα?

  Το  Lansinoh® mOmma® μπουκάλι αποτελεί μέρος της Lansinoh λύσης Άντληση- Αποθήκευση-Τάισμα, επιτρέποντας στις μητέρες την άντληση, την αποθηκέυση και το ταίσμα με το ίδιο μπουκάλι.  Το μπουκάλι είναι συμβατό και με τα τρία θήλαστρα της Lansinoh: το Χειροκίνητο Θήλαστρο, το Μικρό Μονό Ηλεκτρικό Θήλαστρο και το 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο. Για ευκολία, το μπουκάλι είναι συμβατό με τη θηλή NaturalWave™, όπου σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθάει τις μητέρες στην εναλλαγή μεταξύ στήθους και μπουκαλιού παρέχοντας τη διασφάλιση ότι το μωρό θα επιστρέψει στο στήθος όταν θα είναι ξανά μαζί. Οι μητέρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μπουκάλι και για την αποθήκευση του γάλακτος. Τα μπουκάλια χάρη στο φαρδύ λαιμό είναι εύκολα στον καθαρισμό. Συμπεριλαμβάνεται η θηλή  NaturalWave™ όπου προωθεί την κυματοειδή κίνηση της γλώσσας του μωρού για στοματική ανάπτυξη, παρέχοντας ανεμπόδιστη μετάβαση μεταξύ στήθους και μπουκαλιού.

   

 • Τί είναι το Air Ventilation System® (AVS)?

  To Air Ventilation System®, μειώνει την πρόσληψη του αέρα μειώνοντας τα αέρια και τα συμπτώματα που συνδέονται με κολικούς.

 • Πώς λειτουργεί η Lansinoh® HPA® Λανολίνη?

  Μία από τις πιο συχνές ταλαιπωρίες του θηλασμού είναι οι επώδυνες, σκασμένες θηλές.
  Οι σκασμένες θηλές μπορεί να προκαλέσουν έντονο πόνο και συχνά οφείλονται στον λανθασμένο τρόπο προσκόλλησης του βρέφους στο στήθος.
  Είναι απαραίτητο η μητέρα να ανακουφιστεί, αντιμετωπίζοντας την αιτία του προβλήματος.

  Η Lansinoh® HPA® Λανολίνη λειτουργεί δημιουργώντας ένα ιδανικά ενυδατωμένο περιβάλλον για την προαγωγή της επούλωσης. Οι πληγές στο σωστά ενυδατωμένο περιβάλλον, επουλώνονται δύο φορές πιο γρήγορα από αυτές που αφήνονται να στεγνώσουν στον αέρα.
  Η υγρή επούλωση τραυμάτων συνεπάγεται τη διατήρηση της υγρασίας που υπάρχει ήδη στην θηλαία άλω, δημιουργώντας ένα φράγμα στο δέρμα.
  Η εσωτερική υγρασία, που διατηρείται μέσα στο δέρμα, θα το επαναφέρει στην κανονική του υγιή κατάσταση,καθιστώντας το ελαστικό και μαλακό αντί για εύθραυστο και ξηρό. Όταν ο ιστός έχει ενυδατωθεί με αυτόν τον τρόπο, θα επουλωθεί φυσικά χωρίς το σχηματισμό κηλίδας ή κρούστας.

 • Υπάρχουν ιατρικής φύσεως καταστάσεις όπου μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη χρήση του TheraPearl®?

  Το Therapearl® σχεδιάστηκε από ιατρούς, ώστε να είναι ασφαλές και θεραπευτικά αποτελεσματικό, αλλά υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο κρυοπαγήματος. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πιστεύετε ότι ένα από αυτά μπορεί να ισχύει για εσάς. Τα άτομα που λαμβάνουν βήτα αποκλειστές, τα οποία μειώνουν τη ροή του αίματος στο δέρμα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Επίσης διατρέχουν κίνδυνο καπνιστές, άτομα με διαβήτη, περιφερική νευροπάθεια, ισχαιμία των άκρων, αρτηριοσκλήρωση, κνίδωση εκ ψύχους, υπέρταση, ρευματοειδή αρθρίτιδα, παροξυσμική αιμοσφαιρινουρία εκ ψύχους ή σύνδρομο Raynaud. Ένα μειωμένο ποσοστό σωματικού λίπους, που απαντάται συχνότερα σε αθλητές και ηλικιωμένους, αυξάνει επίσης τον κίνδυνο κρυοπαγήματος. Επιπλέον, τα άτομα που πάσχουν από εξάντληση, αφυδάτωση ή υποσιτισμό είτε άτομα που έχουν καταναλώσει αλκοόλ θα πρέπει επίσης να είναι προσεκτικά όταν χρησιμοποιούν συσκευασίες Therapearl® 3-σε-1.

 • Τι σημαίνει το σήμα “CE” στο Lansinoh® THERA°PEARL®?

  Το σήμα CE στο προϊόν μας,δείχνει ότι κάθε Lansinoh®THERA ° PEARL® συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ),για αυτόν τον τύπο ιατροτεχνολογικού προιόντος. Αυτές οι απαιτήσεις καλύπτουν τομείς όπως η διαχείριση κινδύνου, ο ποιοτικός έλεγχος και η ασφάλεια.

 • Μπορώ να τοποθετήσω το Therapearl® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους απευθείας στο δέρμα χωρίς τη μωβ θήκη?

  Το  Therapearl® μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο δέρμα, πρώτα όμως ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν την εφαρμογή.

 • Η Lansinoh® HPA® Λανολίνη χρειάζεται να αφαιρεθεί πρίν το θηλασμό?

  Η Lansinoh® HPA® Λανολίνη δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί πρίν το θηλασμό και περιέχει 100% υπερ-καθαρμένηλανολίνη. Καθαρίζεται με μια μοναδική διαδικασία διύλησης μειώνοντας τις περιβαλλοντικές ακαθαρσίες και τα αλλεργικά συστατικά σε επίπεδα κάτω των αλλεργιογόνων ορίων. Είναι 100% φυσική και υποαλλεργική. Η Lansinoh® HPA® Λανολίνη έχει ελάχιστη γεύση και άρωμα και καθόλου συντηρητικά.

 • Από τι είδους πλαστικό είναι κατασκευασμένα τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® ?

  Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® είναι κατασκευασμένα από το ασφαλές για τρόφιμα πολυαιθυλένιο χωρίς πρόσθετες ουσίες και πλαστικοποιητές. Συγκεκριμένα, είναι κατασκευασμένα από LDPE  (πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας) και LLDPE (γραμμικό πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας).  Είναι χωρίς BPA και BPS.

 • Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® επαναχρησιμοποιούνται?

  Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® είναι σχεδιασμένα για χρήση για μόνο μία φορά.

 • Πώς αποψύχω το γάλα μου όταν είναι κατεψυγμένο στα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh®?

  Όταν αποψύχετε το γάλα σας είναι σημαντικό να το χειρίζεστε όσο γίνεται πιο προσεκτικά ώστε να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές ουσίες. Εάν τα σακουλάκια έχουν αποθηκευτεί φλατ θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος απόψυξης. Το κατεψυγμένο μητρικό γάλα στα Σακουλάκια Αποθήκευσης της  Lansinoh® μπορεί να αποψυχθεί είτε στο ψυγείο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορείτε επίσης να βάλετε το σφραγισμένο σακουλάκι σε ένα μπολ με χλιαρό νερό αλλά προσέξτε ποτέ σε ζεστό ή βραστό νερό.

 • Τί επιλογές ρυθμίσεων παρέχει το Μονό Ηλεκτρικό Θήλαστρο της Lansinoh® ?

  Το Μονό Ηλεκτρικό Θήλαστρο της Lansinoh® σχεδιάστηκε για να μιμείται τις φυσικές θηλαστικές κινήσεις  του μωρού και παρέχει 2 φάσεις: τη διέγερση ροής γάλακτος και την άντληση. Η διέγερση ροής γάλακτος χρησιμοποιεί γρήγορες και μικρές αναρροφήσεις έτσι ώστε να ξεκινήσει η ροή του γάλακτος, ενώ η φάση της άντλησης αυξάνει την ροή του γάλακτος μέσω μεγάλων, με βάθος αναρροφήσεων.  Και στις δύο φάσεις, οι μητέρες μπορούν να προσαρμόσουν τη δύναμη της αναρρόφησης. Το θήλαστρο παρέχει επιλογή 6 διαφορετικών επιπέδων αναρρόφησης.

 • Μπορώ να βάλω το Σακουλάκι Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® στο φούρνο μικροκυμμάτων?

  Όχι, δεν προτείνεται ποτέ η χρήση φούρνου μικροκυμμάτων για το μητρικό γάλα καθώς καταστρέφει τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες που περιέχονται σε αυτό. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργηθούν επικίνδυνα “καυτά σημεία” όπου μπορούν να κάψουν το μωρό κατά το τάισμα του.

 • Πώς μπορώ να μεταβώ από τη φάση διέγερσης στη φάση άντλησης?

  Μπορείτε να μεταβαίνετε μεταξύ των 2 φάσεων χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί μετάβασης (σταγόνες). Το θήλαστρο αυτόματα ξεκινάει με τη φάση της διέγερσης ροής γάλακτος και μεταβαίνει στη φάση της άντλησης μετά το πέρας των 2 λεπτών. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε στη φάση διέγερσης οποιαδήποτε στιγμή κατά την άντληση ή θέλετε να μεταβείτε στη φάση της άντλησης νωρίτερα των 2 λεπτών, απλά πατήστε το κουμπί με τις σταγόνες.

   

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους εάν είμαι έγκυος?

  Προτείνουμε να συμβουλευτείτε έναν Επαγγελματία Υγείας εάν το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι κατάλληλο προϊόν για εσάς και για την συγκεκριμένη περίπτωση.

 • Τι χρειάζεται να κάνω εάν χρησιμοποιώ το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους αλλά ο πόνος δεν υποχωρεί?

  Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, έχετε πυρετό ή αισθάνεστε αδιαθεσία, ή νιώθετε έντονο, παρατεταμένο ή χρόνιο πόνο, επικοινωνήστε με έναν Επαγγελματία Υγείας.

 • Πώς γνωρίζω πότε είναι η ώρα απόρριψης του Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους?

  Θα χρειαστεί να απορρίψετε το προϊόν εάν είναι τρυπημένο.

   

 • Τα μέρη του Lansinoh® Μονού Ηλεκτρικού Θηλάστρου είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων?

  Σημείωση: η σωλήνωση και το λευκό συνδετικό θηλάστρου ποτέ δεν πρέπει να πλένονται ή να αποστειρόνονται.

  Όλα τα μέρη εκτός της σωλήνωσης και του λευκού συνδετικού θηλάστρου είναι ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων ωστόσο προτείνουμε να πλένετε στο χέρι τις λευκές βαλβίδες και τα διαφράγματα καθώς είναι ευαίσθητα και επηρεάζουν την απόδοση του θηλάστρου εάν σχιστούν ή καταστραφούν από το πλύσιμο και τα σκληρά απορρυπαντικά. Όλα τα μέρη εκτός από τη σωλήνωση, το λευκό συνδετικό θηλάστρου και τα μαξιλαράκια χοάνης μπορούν να αποστειρωθούν σε τσάντα αποστείρωσης στα μικροκύμματα βάση των οδηγιών του κατασκευαστή.

  Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως όλα τα μέρη του θηλάστρου είναι καλά στεγνωμένα πριν τη χρήση καθώς η απόδοση μπορεί να επηρεαστεί.

   

 • Έχω χρησιμοποιήσει το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους για κάποιο χρονικό διάστημα και οι πέρλες έχουν αρχίσει να αποσυντίθενται

  Οι πέρλες θα αρχίσουν να  αποσυντίθενται με τη χρήση. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και το Lansinoh® THERA°PEARL® θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμα και όταν όλες οι πέρλες έχουν αποσυντεθεί.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους αργότερα ως δακτύλιο οδοντοφυΐας?

  Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δακτύλιος οδοντοφυΐας.

 • Χρειάζεται να καταψύξω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους για 2 ώρες πρίν τη χρήση του ως κρύα θεραπεία?

  Μπορείτε να έχετε το TheraPearl επ’αόριστον στην κατάψυξη ή να το καταψύξετε για μικρή περίοδο. Κάποιοι από τους πελάτες μας το θέλουν κρύο και όχι παγωμένο γι’αυτό και το τοποθετούν στο ψυγείο.

 • Μπορώ να αντλήσω απευθείας στα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh®?

  Τα Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος της Lansinoh® έχουν διπλό ζιπερ σφράγισης συνεπώς δεν εφαρμόζουν σφιχτά στο θήλαστρο. Προτείνουμε να αντλείτε το γάλα σας στο μπουκάλι που παρέχεται και να το μεταφέρετε στα προ-αποστειρωμένα σακουλάκια.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους σε ανοιχτές πληγές?

  Όχι. Τα Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους επιθέματα δεν είναι σχεδιασμένα για χρήση σε ανοιχτές πληγές.

 • Πώς χρησιμοποιώ το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους όταν χρησιμοποιώ το θήλαστρο?

  Θα ζεστάνετε τα επιθέματα σε φούρνο μικροκυμμάτων όχι για πάνω από 15 λεπτά και θα τα τοποθετήσετε γύρω και έξω από τα μαξιλάρια χοάνης του θηλάστρου ενώ αντλείτε το μητρικό σας γάλα, ασφαλίζοντάς τα με το κλιπ που βρίσκεται εξωτερικά στην μωβ θήκη.

 • Εάν καταλάθος πλύνω το σωληνάκι -μπορώ ακόμα να το χρησιμοποιήσω??

  Το κλειστό κύκλωμα άντλησης σημαίνει πως δεν χρειάζεται να πλύνετε το σωληνάκι γιατί το γάλα που έχει αντληθεί δεν έρχεται σε επαφή με το σωληνάκι. Σε περίπτωση που καταλάθος το πλύνετε, μπορείτε να το αποσυνδέσετε από το καπάκι διαφράγματος και να λειτουργήσετε το θήλαστρο για λίγα λεπτά για να δείτε εάν ο αέρας από τη βάση εξαλείφει όποια υγροποίηση υπάρχει. Εάν παρατηρήσετε όποια υγροποίηση ή μούχλα, θα χρειαστεί να απορρίψετε το σωληνάκι και να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών για να προμηθευτείτε νέο σωληνάκι.

   

 • Μπορεί να με πάρει ο ύπνος έχοντας το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους πάνω μου?

  Όχι. Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για 20 λεπτά τη φορά. Δεν προτείνουμε να σας πάρει ο ύπνος με θερμό ή κρύο επίθεμα πάνω σας.

 • Πώς ξέρω πότε πρέπει να σταματήσω την άντληση με το θήλαστρο?

  Όταν φτάνετε στο τέλος της άντλησης με το θήλαστρο, η ροή του γάλακτος αρχίζει να μειώνεται ή να σταματάει και/ή το στήθος σας το αισθάνεστε μαλακότερο και λιγότερο γεμάτο. Το στήθος δεν είναι ποτέ πραγματικά “άδειο”,αλλά θα είναι εμφανές με αυτά τα σημάδια πως το σώμα έχει απελευθερώσει όσο γάλα χρειαζόταν και έτσι θα σταματήσετε την άντληση.

   

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους για άλλες χρήσεις μόλις σταματήσω το θηλασμό?

  Ναί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους ως κρύα/ζεστή θεραπεία σε πόνους. Το Lansinoh® THERA°PEARL®δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δακτύλιος οδοντοφυΐας. Μην επιτρέπετε στα παιδιά να μασούν τα επιθέματα. Χρησιμοποιήστε το μόνο υπό την επίβλεψη ενήλικα.

 • Τί χρειάζεται να κάνω εάν ο φούρνος μικροκυμμάτων δεν θερμαίνει ομοιόμορφα το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους?

  Πάντα προτείνουμε να εξετάζετε τη θερμοκρασία του επιθέματος πρίν την απομάκρυνσή του από τον φούρνο μικροκυμμάτων και σε περίπτωση που δεν θερμαίνεται ομοιόμορφα, ανακινήστε το για λίγο ώστε οι πέρλες να αναμειχθούν μεταξύ τους.

   

 • Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά μέρη?

  Εάν χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό μέρος για οποιοδήποτε θήλαστρο της Lansinoh παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-2014306 ή στο info@kite.gr

 • Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια και Θηλές είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων?

  Ναί, τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια και Θηλές είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

   

 • Από τι υλικό κατασκευάζεται το LatchAssist?

  Η χοάνη, το μέρος που έρχεται σε επαφή με το στήθος κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο, η μωβ κεφαλή από καουτσούκ.

 • Το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη χοάνης (χειροκίνητο και ηλεκτρικό θήλαστρο)?

  Λόγω του ελαστικού ιμάντα στη θήκη, το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα χειροκίνητα και ηλεκτρικά θήλαστρα.

 • Τί είναι το Therapearl® 3-σε1 Θεραπεία Στήθους?

  Το Therapearl® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι ένα μη τοξικό ζεστό ή κρύο επίθεμα γέλης που χρησιμοποιείται στην απαλοιφή  του πόνου, του οιδήματος, του πρηξίματος, των γαλακτοφόρων γαλακτοφόρων πόρων ή της μαστίτιδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το θήλαστρό σας ενώ αντλείτε το γάλα σας ώστε να ενθαρρύνει τη διέγερση ροής του και να βοηθήσει την γρήγορη ροή του γάλακτος.

   

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους και την HPA® Λανολίνη μαζί?

  Δεν υπάρχει λόγος γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την There is no reason why you cannot use HPA® Λανολίνη και το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους μαζί. Εάν πάει κρέμα λανολίνης πάνω στο επίθεμα THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι εύκολο να καθαριστεί.

 • Πώς το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα προϊόντα?

  Το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους είναι το μόνο που προϊόν που παρουσιάζει τρεις χρήσεις σε ένα προϊόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρύα θεραπεία για τη θεραπεία/ανακούφιση του πρηξίματος, ζεστή θεραπεία για την ανακούφιση από τη μαστίτιδα και τους φραγμένους πόρους και τέλος ζεστό/χλιαρό ως βοήθημα κατά την άντληση με θήλαστρο για τη μείωση του χρόνου άντλησης.

 • Γιατί η θερμότητα του Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους βοηθάει τη ροή του γάλακτος?

  Έρευνες δείχνουν πως ένα θερμό στήθος διεγείρει τη ροή του γάλακτος και την απλευθέρωσή του σε σχέση με ένα κρύο στήθος. Θερμαίνοντας το  Lansinoh THERA°PEARL®  και τοποθετώντας το γύρω από τη χοάνη του θηλάστρου, η θερμότητα θα ενθαρρύνει την έκθλιψη του γάλακτος και θα διεγείρει τη ροή του.

  Πηγή: Effect of Warm Breastshields on Breast Milk Pumping, JHL, 27(4) 331-338, Kent et al.

 • Πώς στερεώνω το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους στη χοάνη του θηλάστρου?

  Καθώς χρησιμοποιείτε τη μωβ θήκη, αποσπάστε τον ελαστικό ιμάντα και τοποθετήστε το γύρω από το μαξιλάρι χοάνης. Στερεώστε τον ελαστικό ιμάντα. Για να το βγάλετε, ξεκουμπώστε τοποθετώντας τα δάκτυλα δίπλα στο κούμπωμα και τραβήξτε το απαλά. Μην το τραβήξετε χωρίς να το σταθεροποιήσετε πρώτα με τα δάκτυλα.

   

 • Τί σημαίνει φραγμένοι πόροι και πώς το Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους μπορεί να βοηθήσει?

  Φραγμένος πόρος θεωρείται η περιοχή του στήθους όπου η ροή του γάλακτος εμποδίζεται. Ο πόρος της θηλής μπορεί να φράσσεται (γνωστή ως φυσαλίδα γάλακτος) ή το φράξιμο να ξεκινάει από τους γαλακτοφόρους αδένες. Ο φραγμένος πόρος συνήθως συμβαίνει σταδιακά και επηρεάζει μόνο το ένα στήθος.

  Η μητέρα συνήθως παρατηρεί ένα σκληρό εξόγκωμα στην γύρω περιοχή του στηθούς όπου και το αισθάνεται ευαίσθητο, ζεστό, πρησμένο ή φαίνεται να είναι ερεθισμένο. Που και που η μητέρα θα νιώσει κάποια ευαισθησία ή πόνο, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής ένδειξη πρηξίματος. Η περιοχή που εμφανίζονται αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μετατοπιστεί.

  Συνήθως αίσθηση πόνου υπάρχει πριν το τάισμα και λιγότερη ευαισθησία παρουσιάζεται μετά. Ο θηλασμός στην προσβαλλόμενη μεριά μπορεί να είναι επώδυνος ειδικά κατά την απελευθέρωση του γάλακτος (letdown).

  Συνήθως δεν υπάρχουν συμπτώματα για τους φραγμένους πόρους, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί πυρετός (λιγότερο από 38.5°C).

  Οι φραγμένοι πόροι μπορεί επίσης να προκαλέσουν:

  • Η παραγωγή του γαλάκτος από το στήθος που έχει προσβληθεί μπορεί να μειωθεί προσωρινά. Είναι απολύτως φυσιολογικό και ο θηλασμός/άντληση θα επαναφέρει τα πράγματα όπως ήταν πριν σε μικρό χρονικό διάστημα.
  • Περιστασιακά μπορεί η μητέρα να αντλεί παχύρευστο γάλα.
  • Μετά το πέρας του φραγμένου πόρου ή της μαστίτιδας, είναι σύνηθες η περιοχή να παραμένει ερεθισμένη για μια εβδομάδα μετά.

  Οι φραγμένοι πόροι προκαλούνται από:

  • Υπερφόρτωση ή ανεπαρκή αφαίρεση του γάλακτος (λόγω λανθασμένης τοποθέτησης στο μαστό, βραχέος χαλινού γλώσσας ή άλλων ανατομικών θεμάτων, επώδυνων θηλών, υπερπαραγωγής, ταισμάτων που γίνονται γρήγορα, περιορισμένου χρόνου του μωρού στο στήθος, χρήση ψευδοθηλής κλπ.)
  • Σπάνιων ταισμάτων ή που παραλείπονται (λόγω επώδυνων θηλών, οδοντοφυΐας, κατάχρηση πιπίλας, πολυάσχολης μητέρας, επιστοφή στο χώρο εργασίας, μωρό που κοιμάται ξαφνικά περισσότερο, προγραμματισμού, απότομου απογαλακτισμού κλπ.)
  • Πίεση (λόγω σφιχτού στηθόδεσμου ή ρούχων, ύπνου σε πρηνή θέση κλπ.)
  • Φλεγμονής (από τραυματισμό, βακτηριακή μόλυσνης ή αλλεργίας).
  • Στρες, αναιμία, αποδυναμωμένου ανοσοποιητικού

  Οι πιο συνήθεις συμβουλές για τη θεραπεία των φραγμένων πόρων είναι η χρήση θερμότητας (με ζεστές κομπρέσες), το μασάζ, η ξεκούραση και το άδειασμα του στήθους (θηλάζωντας ή αντλώντας με θήλαστρο) και κάποιες φορές μπορεί να χρειαστούν αντιβιοτικά σε περίπτωση που τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται εντός 12-24 ωρών ή έαν η μητέρα είναι πολύ άρρωστη. Τα επιθέματα Therapearl® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ζεστά απευθείας πάνω στο στήθος πριν και μετά το θηλασμό σαν κομπρέσα και μεταξύ των γευμάτων ή των αντλήσεων με θηλάστρο για ανακούφιση από τον πόνο και την φλεγμονή.

 • Τι είναι η μαστίτιδα και πώς μπορεί το THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους να βοηθήσει?

  Η μαστίτιδα είναι μια φλεγμονή του στήθους που προκαλείται από απόφραξη γαλακτοφόρου πόρου, μόλυνσης και/ή αλλεργίας. Η μαστίτιδα είναι πιο συνήθης τις πρώτες 2-3 εβδομάδες μετά τον τοκετό αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και οποιαδήποτε στιγμή την περίοδο του θηλασμού. Μπορεί να παρουσιαστεί απότομα και συνήθως επηρεάζει μόνο το έναν μαστό.

  Συνήθεις συμβουλές για τη θεραπεία της μαστίτιδας είναι ή θερμότητα (ζεστές κομπρέσες), μασαζ, ξεκούραση και άδειασμα του στήθους (θηλασμός, άντληση με θήλαστρο) και μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν αντιβιοτικά σε περίπτωση που τα συμπτώματα δεν υποχωρούν εντός 12-24 ωρές ή εάν η μητέρα είναι πολύ άρρωστη.

  Τα επιθέματα Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ζεστά απευθείας στο στήθος πριν και μετά το θηλασμό σαν κομπρέσα και μεταξύ των γευμάτων και των αντλήσεων με θήλαστρο για νακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή. Για περισσότερες πληροφορίες για τη μαστίτιδα δείτε τα Συμβουλευτικά Άρθρα.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους εάν οι θηλές μου είναι τραυματισμένες?

  Το Therapearl® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους δεν σχεδιάστηκε για χρήση σε τραυματισμένες θηλές λόγω της τρύπας στο κέντρο του επιθέματος. Η  HPA® Λανολίνη είναι κατάλληλη για τη θεραπεία των τραυματισμένων θηλών.

 • Γιατί το στήθος της μητέρας πρήζεται?

  Γύρω στην τρίτη ημέρα μετά τον τοκετό το στήθος της μητέρα μπορεί να πρηστεί αλλά ευτυχώς αυτό είναι μια προσωρινή κατάσταση. Ο συχνός θηλασμός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφιστεί το πρήξιμο, μπορεί όμως κάποιες φορές να είναι δύσκολο καθώς το μωρό μπορεί να έχει πρόβλημα με τη σωστή προσκόλληση λόγω του πρησμένου στήθους. To Latch Assist μπορεί να βοηθήσει ώστε να εξωθήσει τη θηλή προς τα έξω όταν χρειάζεται.

   

 • Πρέπει να θερμάνω το Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους μαζί με το κάλυμμα?

  Ναί, το προϊόν είναι σχεδιασμένο να θερμαίνεται μέσα στο κάλυμμά του αλλά βεβαιωθείτε πως η θερμοκρασία είναι κατάλληλη πριν την τοποθέτησή του στο δέρμα σας!

 • Μπορώ να πλύνω τη θήκη του Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους?

  Ναί, μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τη θήκη του Therapearl® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους μαζί με τα υπόλοιπα ρούχα σας.

 • Τί είναι η υπερφόρτωση και πώς μπορεί να βοηθήσει το Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους?

  Τον πρώτο καιρό του θηλασμού δεν είναι ασυνήθιστο να βιώσετε κάποιο πρήξιμο στους μαστούς όταν το γάλα αρχίζει να παράγεται. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται υπερφόρτωση. Το Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε 1 Θεραπεία Στήθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί κρύο για να βοηθήσει αυτή την κατάσταση.

 • Τι θα συμβεί αν ζεστάνω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους για αρκετό χρόνο??

  Η υπερθέρμανση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Η θέρμανση πέραν του συνιστώμενου χρόνου μπορεί να καταστρέψει το  Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους.Είναι φυσιολογικό για τα επιθέματα να διασταλλούν καθώς θερμαίνονται στον συνιστώμενο χρόνο. Σε περίπτωση που τα θερμάνετε για περισσότερο και τα δείτε να να φουσκώνουν σαν μπαλόνι, κλείστε κατευθείαν τον φούρνο μικροκυμμάτων, περιμένετε το επίθεμα να κρυώσει και με προσοχή πετάξτε το. Εάν το επίθεμα παρουσιάζει σημάδια παραμόρφωσης, πετάξτε το – επίθεμα που έχει υπερθερμανθει ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

   

 • Μπορώ να πάρω το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους κατευθείαν από την κατάψυξη και να το τοποθετήσω στον φούρνο μικροκυμμάτων?

  Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους μπορεί να μπεί κατευθείαν από την κατάψυξη στον φούρνο μικροκυμμάτων και να θερμανθεί, προσέξτε όμως να μην το υπερθερμάνετε. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του επιθέματος πριν την εφαρμογή του καθώς η η υπερθέρμανση μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς και να το καταστρέψει.

 • Για πόση ώρα το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους θα παραμείνει ζεστό ή κρύο?

  Τα επιθέματα Lansinoh THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για 20 λεπτά τη φορά. Εάν θέλετε να τα επαναχρησιμοποιήσετε βεβαιωθείτε πως υπάρχει κενό 20 λεπτών μεταξύ των εφαρμογών. Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας εάν δεν είστε σίγουροι τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

   

 • Πώς πλένεται το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους?

  Μπορείτε να πλύνετε το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους με απαλό σαπούνι, οινόπνευμα ή απορρυπαντικό αφήνοντάς το για 1 λεπτό.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω τοLansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους ενώ θηλάζω?

  Θα ήταν δύσκολο να χρησιμοποιήσετε το  Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους ενώ θηλάζετε γιατί θα περιορίσει την δυνατότητα της σωστής προσκόλλησης. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους πριν και/ή μετά το θηλασμό ή με το θήλαστρό σας κατά την άντληση.

 • Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους επαναχρησιμοποιείται?

  Τα επιθέματα Lansinoh® THERA°PEARL® επαναχρησιμοποιούνται και θα έχουν διάρκεια ωής εφόσον τα προσέχετε. Η υπερθέρμανση πέραν της συνιστώμενης ώρας θα καταστρέψει το  Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους.

 • Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι χωρίς BPA και φθαλικούς εστέρες?

  Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι χωρίς BPA και φθαλικούς εστέρες.

 • Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους περιέχει λάτεξ?

  Το Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους δεν περιέχει λάτεξ.

 • Το στήθος μου είχε πάνω του τζελ όταν πήγα να το θηλάσω, τί είναι αυτό?

  Ο λόγος που τα επιθέματα της Lansinoh είναι τόσο απορροφητικά είναι γιατί περιέχουν πούδρα εντός του επιθέματος που είναι ένα πολύ απορροφητικό πολυμερές (SAP). Όταν το γάλα αρχίζει να ρέει, η πούδρα μετατρέπεται σε τζελ, η δράση αυτή είναι που σας κρατάει στεγνές. Εάν παρατηρήσατε τζελ πάνω στο στήθος σας αυτό μπορεί να συνέβει είτε γιατί το επίθεμα ήταν κομμένο σε κάποιο σημείο του πριν τη χρήση ή ήταν εμποτισμένο με μεγάλη ποσότητα γάλακτος. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε μετά από μεγάλη απελευθέρωση γάλακτος (letdown) ή γιατί φορούσατε αρκετές ώρες το ίδιο επίθεμα. Μια επιλογή είναι να αλλάζετε πιο συχνά το επίθεμα εάν πιστεύετε πως αυτό έφταιγε. Επειδή τα επιθέματά μας είναι πολύ απορροφητικά , μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει διαρροή αλλά κάποιες φορές αυτή είναι η αιτία.

  Ή μπορεί το επίθεμα να ήταν σκισμένο και το τζελ από πολυμερές να πήγε στο στήθος σας. (Εάν συνέβη αυτό, προσφέρουμε επιστροφή των χρημάτων αλλά εξερευνήστε πρώτα τις εναλλακτικές)

   

 • Οι πέρλες στο Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι μη τοξικές? Από τι υλικό είναι κατασκευασμένες?

  Οι πέρλες στα επιθέματα Lansinoh® THERA°PEARL® 3-σε-1 Θεραπεία Στήθους είναι μη τοξικές και είναι απο υπερ-απορροφητικό πολυμερές.

 • Γιατί τα επιθέματα είναι τόσο απορροφητικά?

  Η αποτελεσματικότητα των Lansinoh® επιθεμάτων έγκειται στην διαδικασία κατασκευής τους. Μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας με τη χρήση θερμότηταε και αέρα, η πούλπα χάρτου μετατρέπεται σε αφράτη πούλπα, όπου έπειτα συνδιάζεται με το υπεραπορροφητικό πολυμερές σε μορφή πούδρας. Αυτό το μίγμα συμπιέχεται μεταξύ στρώσεων χαρτιού. Ένα μη υφασμένο ύφασμα τοποθετείται πάνω στο ύφασμα για να παρέχει στεγνή επένδυση. Αυτή η επένδυση τραβάει το γάλα και την υγρασία μακριά από το δέρμα και στο κέντρο του επιθέματος όπου και απορροφάται από το υπερ-απορροφητικό πολυμερές που μετατρέπεται σε τζελ. Οι στρώσεις που περιβάλλουν το πολυμερές διασφαλίζουν η υγρασία να παραμείνει στον πυρήνα της πούλπας του χαρτιού και του πολυμερές. Αυτή η μοναδική δράση κρατάει το δέρμα της μητέρας και τα ρούχα της στεγνά.

   

 • To επίθεμα σουρώνει μέσα στο στηθόδεσμο, μήπως δεν το φοράω σωστά?

  Εάν το επίθεμα σουρώνει, θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε τις αυτοκόλλητες ταινίες στο πίσω μέρος του επιθέματος.

   

 • Μπορώ να κοιμηθώ με τα επιθέματα?

  Ναί, πολλές μητέρες βρίσκουν τα επιθέματά μας πολύ απορροφητικά ειδικά για τη νύχτα. Προτείνουμε να αλλάζετε τα επιθέματα κατά τη διάρκεια της νύχτας εάν είναι εμποτισμένα με γάλα.

 • Το μωρό μου μάσησε το επίθεμα και το τζελ βγήκε έξω – τι πρέπει να κάνω?

  Το υλικό που χρησιμοποιείται για την απορρόφηση του γάλακτος είναι ένα υπερ-απορροφητικό πολυμερές (SAP). Eίναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στις βρεφικές πάνες, ξεκινώντας ως σκόνη και μόλις το γάλα έρθει σε επαφή μετατρέπεται σε τζελ. Το υπερ-απορροφητικό πολυμερές είναι μη τοξικό ασφαλώς όμως δεν είναι για κατάποση, Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα το μωρό σας να κατάπιε κάποια ποσότητα πολυμερούς, επικοινωνήστε με το γιατρό σας και με το κέντρο δηλητηριάσεων.

   

 • Τι εγγύηση έχει το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο?

  Η εγγύηση για το  Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο είναι ένας χρόνος από την ημέρα αγοράς του. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προβλήματα αυτή την περίοδο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου θα μπορέσει να σας βοηθήσει και να σας παρέχει ανταλλακτικά μέρη του θηλάστρου.

 • Το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο έχει κλειστό κύκλωμα άντλησης?

  Ναί, όλα τα ηλεκτρικά θήλαστρά μας έχουν κλειστό κύκλωμα άντλησης. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιαμσένο διάφραγμα και καπάκι διαφράγματος, το θήλαστρο εγγυάται πως το γάλα δεν θα περάσει μέσα στο σωληνάκι και στην κεντρική μονάδα. Αυτό είναι σημαντικό από θέμα υγιεινής (υγροποίηση και/ή γάλα στο σωληνάκι μπορεί να προκαλέσει μούχλα και ανάπτυξη βακτηρίων) και από θέμα κατανόησης του πόσο σημαντική είναι κάθε σταγόνα γάλακτος για εσάς και το μωρό σας.

   

 • Πώς το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο συγκρίνεται με τα υπόλοιπα της αγοράς?

  Το  2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο είναι σχεδιασμένο με κλειστό κύκλωμα άντλησης, αποτρέποντας στο μητρικό γάλα να περάσει στο σωληνάκι και κατ’επέκταση στην κεντρική μονάδα. Αυτό το καθιστά υψίστης υγιεινής και ασφαλές για το μωρό καθώς αποτρέπονται αερομεταφερούμενοι ρύποι, βακτήρια και ανάπτυξη μούχλας όπου μπορούν να είναι αποτέλεσμα υγρασίας στο σωληνάκι ή την κεντρική βάση του. Επιπροσθέτως, το θήλαστρο είναι το μόνο με τρία στυλ άντλησης που εξατομικεύονται στις ανάγκες της μητέρας παρέχοντας  βέλτιστες επιλογές για μεγιστοποίηση της παραγωγής γάλακτος.

 • Πόσο θα διαρκέσει η λειτουργία του θηλάστρου με καινούριες μπαταρίες?

  Γύρω στις 2 ώρες με 6 AA αλκαλικές μπαταρίες.

 • Το 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο λειτουργεί με μπαταρίες?

  Ναί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 6 ΑΑ μπαταρίες(δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία) για να λειτουργήσετε το θήλαστρο ή τον AC Adapter (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μόνο αλκαλικές μπαταρίες και όχι επαναφορτιζόμενες. Παρακαλούμε αντικαταστήστε όλες τις μπαταρίες την ίδια στιγμή, μην βάζετε παλιές και καινούργιες. Εάν υπάρχουν μπαταρίες στο θήλαστρο αλλά ο AC adaptor είναι σε χρήση, το θήλαστρο θα λειτουργήσει με τον AC adaptor

   

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω ανταλλακτικά μέρη από τα προηγούμενα μοντέλα Lansinoh Διπλών Ηλεκτρικών Θηλάστρων?

  Όχι, δεν μπορουν να χρησιμοποιηθούν μεταξύ των μοντέλων τα ίδια ανταλλακτικά μέρη.

  .

 • Τι σημαίνουν το 1 φύλλο, 2 φύλλα, 3 φύλλα στις ρυθμίσεις?

  Τρία είναι τα στυλ από τα οποία οι μητέρες μπορούν να επιλέξουν για την άντλησή τους. Αυτά τα στυλ φαίνονται με ένα, δύο και τρία φύλλα στις ρυθμίσεις. Κάθε μητέρα είναι διαφορετική γι’αυτό και προτείνουμε να δοκιμάσετε και τα τρια στυλ για να δείτε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

   

 • Υπάρχει κάποια ιδανική ρύθμιση για μέγιστη ροή γάλακτος χρησιμοποιώντας το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο?

  Επειδή κάθε μητέρα είναι διαφορετική δεν υπάρχει κάποια ιδανική ρύθμιση. Έχουμε  όμως σχεδιάσει το 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο ώστε να μιμείται τις φυσικές θηλαστικές κινήσεις του μωρού και έχουμε συμπεριλάβει τις βέλτιστες ρυθμίσεις άντλησης για να εξασφαλίσουμε άνεση και με μέγιστη παραγωγή γάλακτος. Ενθαρρύνουμε τις μητέρες να δοκιμάσουν και τα τρία στυλ άντλησης με σκοπό να βρούν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα χρησιμοποιώντας το + και – κουμπί.

   

 • Ποιο είναι το εύρος αναρρόφησης του Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικού Θηλάστρου?

  Το εύρος αναρρόφησης κυμαίνεται από 55-140 mmHG  στη φάση διέγερσης και 80-220 mmHG το πρώτο λεπτό στη φάση της άντλησης. 8 βαθμίδες αναρρόφησης και 3 στυλ άντλησης από όπου η μητέρα μπορεί να επιλέξει για μέγιστη άνεση και αποδοτικότητα.

   

 • Πόσους κύκλους κάνει το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο?

  87-125 κύκλους/λεπτό στη φάση διέγερσης και 37-95 κύκλους/λεπτό στη φάση άντλησης.

 • Σε τι ρυθμίσεις κύκλων και αναρρόφησης το θήλαστρο θα μεταβεί όταν η φάση διέγερσης τελειώσει?

  Η φάση διέγερσης (let-down) διαρκεί δύο λεπτά εκτός αν η μητέρα θελήσει να μεταβεί στη φάση της άντλησης νωρίτερα πατώντας το κουμπί μετάβασης. Μόλις το θήλαστρο μεταβεί στη δεύτερη φάση της άντλησης το θήλαστρο θα έχει τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Στυλ Άντλησης – 2 φύλλα και ρύθμιση αναρρόφησης – επίπεδο 3. Η μητέρα μπορεί μετά να επιλέξει το στυλ άντλησης που προτιμάει και να αυξήσει ή μειώσει το επίπεδο αναρρόφησης.

   

 • Μπορώ να επιστρέψω στη φάση διέγερσης ενώ είμαι στη φάση άντλησης?

  Ναί, μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε μεταξύ των δύο φάσεων με το κουμπί της μετάβασης. Το Θήλαστρο ξεκινάει με τη φάση της διέγερσης όπου και διαρκεί 2 λεπτά. Μετά το πέρας των 2 λεπτών θα μεταβεί στη φάση της διέγερσης. Για να μεταβείτε από τη φάση διέγερσης στη φάση άντλησης πατάτε το κουμπί μετάβασης. Το ίδιο συμβαίνει και για να μεταβείτε από τη φάση άντλησης στη φάση διέγερσης.

   

 • Ποιες ρυθμίσεις μπορώ να προσαρμόσω όταν χρησιμοποιώ το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο?

  Το Lansinoh® 2σε1 Ηλεκτρικό Θήλαστρο σχεδιάστηκε για να μιμείται τις φυσικές θηλαστικές κινησεις του μωρού και λειτουργεί σε 2 φάσεις: φάση διέγερσης, όπου διεγείρεται η ροή του γάλακτος μέσω γρήγορων μικρών αναρροφήσων και φάση άντλησης όπου μεγιστοποιείται η ροή του γάλακτος μέσω μεγαλύτερων με βάθος αναρροφήσεων. Το κουμπί της μετάβασης επιτρέπει τη μετάβαση από τη μία φάση στην άλλη. Στην φάση της άντλησης μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών στυλ άντλησης και από εκεί να επιλέξετε ένα από τα οκτω διαφορετικά επίπεδα αναρρόφησης.

   

 • Υπάρχει εγγύσηση για το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο?

  Στη Lansinoh προσπαθούμε να παρέχουμε τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με κάποιο προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210-2014306 και στο info@kite.gr

  .

 • Ποια είναι η δύναμη αναρρόφησης του Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο?

  Το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο σχεδιάστηκε να μην υπερβαίνει τα 250mmhg. Η  Easy-Express λαβεί σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη δύναμη αναρρόφησης εκεί που θέλετε.

 • Χρειάζομαι μεγαλύτερο μέγεθος χοάνης-υπάρχει διαθέσιμο για το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο?

  Ναί, το Lansinoh Χειροκίνητο Θήλαστρο περιλαμβάνει το κανονικό μέγεθος χοάνης ωστόσο αν χρειάζεστε μεγαλύτερο μέγεθος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-2014306 και στο info@kite.gr

 • Μπορώ να αντλήσω απευθείας το γάλα από το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο στα Lansinoh® Σακουλάκια Αποθήκευσης Γάλακτος?

  Λόγω του ότι τα Lansinoh® Σακουλάκια Αποθήκευσης Γάλακτος έχουν διπλό ζιπερ ασφαλείας, δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν απευθείας είτε στο Χειροκίνητο ή τα Ηλεκτρικά Θήλαστρα. Μπορείτε βεβαίως να αντλήσετε το γάλα σας απευθείας στο μπουκαλάκι και έπειτα να μεταφέρετε το μητρικό γάλα σε σακουλάκι αποθήκευσης ή να χρησιμοποιήσετε το καπάκι σφάγισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του Χειροκίνητου Θηλάστρου για να σφραγίσετε το μπουκαλάκι αποθήκευσης.

   

 • Από τι υλικό είναι κατασκευασμένο το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο?

  Τα μέρη του Χειροκίνητου Θηλάστρου είναι κατασκευασμένα από Πολυπροπυλένιο, Σιλικόνη, Πολυαιθυλένιο και SEPS.

 • Τι είναι το BPA και BPS και γιατί πρέπει να επιλέγω προϊόντα που δεν τα περιέχουν?

  BPA ή δισφαινόλη-Α είναι μια μια βιομηχανική χημική ουσία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ορισμένων πλαστικών και ρητινών. Είναι ενδοκρινικός διαταράκτης με οιστρογόνο κυρίως δράση. Μελέτες έχουν συνδέσει το BPA με καρκίνο, κατάθλιψη, διαβήτη τύπου 2, καρδιακά προβλήματα και πολλές ακόμα ασθένιες. Το BPA μπορεί να είναι ειδικά επικίνδυνο στην εγκυμοσύνη, στη βρεφική και παιδική ηλικία – τόσο επικίνδυνο που οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο απαγορεύουν τη χρήση του BPA στην παραγωγή βρεφικών μπουκαλιών και άλλων προϊόντων.

  BPS ή δισφαινόλη S είναι μια εναλλακτική ουσία του BPA που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές ως πλαστικοποιητής για να αντικαταστήσει το BPA. Το BPS διαταράσσει τις ορμόνες και θεωρείται το ίδιο επικίνδυνος, παρ’όλα αυτά προς το παρόν επιτρέπεται στην παραγωγή βρεφικών μπουκαλιών και παρόμοιων προϊόντων.

  Επειδή στη Lansinoh η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε πως το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο είναι χωρίς BPA και BPS.

 • Το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο είναι χωρίς BPA και BPS?

  Ναί, το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο είναι χωρίς BPA και BPS. Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο όπου είναι μη τοξικό.

   

 • Μπορώ να αποστειρώσω τα μέρη του χειροκίνητου θηλάστρου σε βραστό νερό?

  Μπορείτε να αποστειρώσετε τα μέρη του χειροκίνητου θηλάστρου σε νερό που βράζει για 10 λεπτά. Βεβαιωθείτε πως το δοχείο είναι αρκετά μεγάλο με αρκετή ποσότητα νερού έτσι ώστε τα μέρη να επιπλέουν ελεύθερα και να μην έρχονται σε επαφή με το δοχείο.

   

 • Το Lansinoh® Χειροκίνητο Θήλαστρο είναι ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων?

  Όλα τα μέρη του Lansinoh® Χειροκίνητου Θηλάστρου είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Για να επιμηκύνετε τη χρησιμότητά τους, προτείνουμε να πλένετε στο χέρι τη λευκή βαλβίδα, το διάφραγμα σιλικόνης και τα μαξιλάρια χοάνης ComfortFit™ .

 • Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια είναι συμβατά με την υπόλοιπη σειρά Lansinoh?

  Και τα 3 μπουκάλια είναι συμβατά με το χειροκίνητο και τα ηλεκτρικά θήλαστρα, επιτρέποντας να αντλήσετε και έπειτα να αποθηκεύσετε το μητρικό σας γάλα τοποθετώντας το καπάκι σφράγισης που παρέχεται και να ταίσετε το μωρό σας απλά τοποθετώντας τη θηλή NaturalWave™ στο ίδιο μπουκάλι.

   

 • Πότε πρέπει να εισάγω μπουκάλι σιτίσης?

  Προτείνεται ο αποκλειστικός θηλασμός για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του βρέφους και σε συνδιασμό με άλλες τροφές έως και τα δύο χρόνια. Συστήνεται η εδραίωση το μητρικού θηλασμού για τις πρώτες έξι εβδομάδες και έπειτα η εισαγωγή μπουκαλιού για τη σίτιση του αντλημένου μητρικού γάλακτος.

   

 • Από που μπορώ να προμηθευτώ το Lansinoh® mOmma® Μπουκάλι με θηλή NaturalWave™?

  Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια και Θηλές είναι διαθέσιμα στα βρεφικά καταστήματα Λητώ και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

 • Κάθε πότε χρειάζεται να αντικαθιστώ τη θηλή NaturalWave™?

  Προτείνουμε να εξετάζετε τη θηλή καθημερινά για πιθανά σημάδια φθοράς. Συστήνεται η αντικατάσταση της θηλής κάθε 7 εβδομάδες. Εάν παρατηρήσετε κάποιο σκίσιμο στη σιλικόνη καλό θα είναι να την απορρίψετε. Συστήνουμε επίσης να μην αφήνετε τη θηλή εκτεθειμένη στον ήλιο, τη θερμότητα ή σε απολυμαντικό διάλυμα για περισσότερο χρόνο από τον συνιστώμενο.

   

 • Η Lansinoh® mOmma® NaturalWave™ Θηλή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλα μπουκάλια?

  Η Lansinoh® mOmma® NaturalWave™ Θηλή είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα Lansinoh® mOmma® μπουκάλια και δεν θα εφαρμόσει σε άλλα μπουκάλια με φαρδύ λαιμό. Δεν συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τη θηλή μας με άλλα μπουκάλια γιατί δεν έχει υποστεί έλεγχος σε μπουκάλια άλλων εταιριών και στις θηλές τους.

 • Κυκλοφορεί θηλή μόνο για φαρδύ λαιμό μπουκαλιού?

  Η Θηλή  NaturalWave™® είναι για φαρδύ λαιμό μπουκαλιού. Επιτρέπει στο μωρό να πιάσει φυσικά τη  θηλή όπως θα έκανε στο στήθος.

 • Όταν ζεσταίνουμε σε φούρνο μικροκυμμάτων θα πρέπει η θηλή να έχει αφαιρεθεί?

  Προτείνουμε να μην ζεσταίνετε το μητρικό γάλα ή όποιο άλλο υγρό για το μωρό ή το νήπιο σε φούρνο μικροκυμμάτων γιατί ο φούρνος μικροκυμμάτων μπορεί να δημιουργήσει καυτά σημεία και να καταστρέψει τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος.

 • Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια & Θηλές είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων?

  Τα Lansinoh® mOmma® μπουκάλια και Θηλές NaturalWave™ μπορούν να πλένονται στο πάνω συρτάρι του πλυντηρίου πιάτων. Για μεγαλύτερο χρόνο ζωής των θηλών NaturalWave™ προτείνουμε να πλένονται στο χέρι.

 • Μπορώ να αποστειρώσω τα Lansinoh® mOmma®μπουκάλια και τις θηλές σε βραστό νερό?

  Τα Lansinoh® mOmma® Μπουκάλια και οι Θηλές NaturalWave™ Teats μπορούν να αποστειρωθούν σε νερό που βράζει για πέντε λεπτά. Βεβαβιωθείτε πως υπάρχει αρκετό νερό στην κατσαρόλα και πως τα διάφορα μέρη επιπλέουν και δεν ακουμπούν τον πάτο ή τις πλευρές της κατσαρόλας καθώς μπορεί να λιώσουν.

 • Πώς επικοινωνώ μαζί σας για ερωτήσεις όσον αφορά το θηλασμό και την άντληση?

  Επισκεφτείτε τη σελίδα “Ρωτήστε τον Επαγγελματία Υγείας μας” για να κάνετε τις ερωτήσεις σας.

   

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω βούρτσα για τον καθαρισμό των θηλών?

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βούρτσα για τον καθαρισμό των θηλών NaturalWave™ εάν είναι απαραίτητο – Είναι σημαντικό να την καθαρίσετε με προσοχή χωρίς να πιέσετε την βούρτσα στην τρύπα  καθώς η τρύπα είναι πολύ μικρή και μπορεί να φθείρει τη σιλικόνη. Μπορείτε επίσης να μουλιάσετε τις θηλές σε χλιαρό νερό με σαπούνι, ξεπλένετε και στεγνώνετε στον αέρα ή τις τοποθετείτε στο πάνω συρτάρι του πλυντηρίου των πιάτων.

 • Υπάρχει εγγύηση στα προϊόντα της Lansinoh?

  Kάποια από τα προϊόντα έχουν εγγύηση αλλά κάποια άλλα καθώς είναι προσωπικής φροντίδας δεν μπορούν να επιστραφούν εφόσον ανοιχτούν.

  Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, η Lansinoh θα το αντικαταστήσει ή θα το επισκευάσει. Εάν είστε δυσαρεστημένος, θα κοιτάξουμε να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα αλλά δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Παρακαλούμε σημειώστε πως κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικές εμπειρίες κατά το θηλασμό και την άντληση, έτσι δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε επιτυχία ή την ποσότητα γάλακτος που θα παράγετε χρησιμοποιώντας κάποιο από τα προϊόντα μας.

   

 • Έχω αργής, μεσαίας και γρήγορης ροής θηλές. Πώς τις ξεχωρίζω?

  Στο κάτω μέρος της θηλής, θα δείτε η αργής ροής να αναγράφει “Size 2S”, thη μεσαίας ροής αναγράφει “Size 3M” και η γρήγορης ροής αναγράφει “Size 4L”.

 • Σε πόσες ροές κυκλοφορούν οι Θηλές NaturalWaveTM?

  Οι Lansinoh® mOmma® Θηλές NaturalWave™ κυκλοφορούν σε αργής, μεσαίας και γρήγορης ροής. Η προτίμηση του βρέφους συνήθως έχει να κάνει με τον τρόπο που θηλάζει στο στήθος. Γνωρίζουμε πως όλα τα μωρά και οι προτιμήσεις τους διαφέρουν γι’αυτό και προσφέρουμε τρεις επιλογές λόγω του ότι ένας τύπος ροής  δεν μπορεί να λειτουργήσει για όλα τα βρέφη.

   


Mini Cart 0

Το καλάθι αγορών είναι άδειο.

X