Η ιστορία μας

Γιατι υπάρχουμε

Πιστεύουμε οτι

Όταν οι μαμάδες θριαμβεύουν

όλοι θριαμβεύουμε!

Η μητρότητα είναι ο ιερός δεσμός που συνδέει τις παλαιές και νέες γυναίκες όταν γίνουν μητέρες. Ενας δεσμός άμεσος και αδιάρρηκτος. Και εμείς ως παλαιότερες μητέρες είμαστε εδώ για να σας καλωσορίσουμε σε αυτόν τον «μαγικό» κόσμο και να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είστε μόνες σε αυτό το ταξίδι. Στη μητρότητα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στεκόμαστε δίπλα στις μαμάδες

Ενώ η νέα ζωή φέρνει χαρά και προσμονή ,συγχρόνως είναι και ένα ταξίδι που μπορεί να έχει αντίκτυπο – σωματικό, διανοητικό, συναισθηματικό και όχι μόνο. Μέσα από τη χαρά και την ελπίδα όλων, την αμφιβολία και τις άυπνες νύχτες, θέλουμε να ξέρετε…ό,τι εσάς σκεφτόμαστε και για εσάς παλεύουμε Είμαστε ο σύμμαχός σας στο ταξίδι, σε κάθε βήμα σας σε αυτή την πορεία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Μια εταιρεία με προτεραιότητα την μητέρα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ εις του θηλασμού του ίδιου του ιδρυτή μας δημιούργησαν ένα πάθος να βοηθάμε άλλες μαμάδες που εξακολουθεί να εμπνέει όλα όσα κάνουμε σήμερα.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις μητέρες – συμπεριλαμβανομένης της Μητέρας Γης

Πιστεύουμε ότι σε κάθε οικογένεια αξίζει ένα υγιές μέλλον και η δέσμευσή μας αυτή για τη βιωσιμότητα καθοδηγείται από την επιστήμη και υποστηρίζει όλους τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Το μέλλον μας, το μέλλον των οικογενειών μας και το μέλλον του πλανήτη εξαρτώνται από τις ενέργειες που κάνουμε σήμερα.